Ruim twintig jaar ervaring met bijzondere auto’s

Op slag verliefd op een auto. Zo gaat het vaak. Maar hoe weet je wat de werkelijke staat is van een occasion? Waar doe je eerlijk zaken? Iwan van Lankvelt Auto’s in Uden is al ruim twintig jaar het adres om persoonlijk en gemoedelijk een bijzondere aankoop te doen. Auto’s die je juist níet overal ziet rijden.

 

Auto's in alle soorten en maten

Ons ruime aanbod tweedehands auto’s loopt zeer uiteen. Wij hebben oldtimers van ver uit de vorige eeuw tot aan jonge occasions. Regelmatig komen wij nog andere auto’s tegen die een mooie aanvulling zijn op ons aanbod. Je vindt bij ons daarom ook jeeps, SUV’s, vans , pick-ups en andere bijzondere auto’s.

‘Ik doe alles in eigen beheer. Daardoor zijn de kosten laag en kan ik de auto’s aanbieden voor een aantrekkelijke prijs. Zo weet ik ook precies wat de kwaliteit is van de auto’s die ik verkoop. En zeker zo belangrijk: ik sta je graag persoonlijk te woord!’

Iwan van Lankvelt

Bijzondere auto’s, bijzonder betaalbaar

Iwan van Lankvelts eerste liefde was techniek. Van jongs af aan sleutelt Iwan al aan auto’s en zo heeft hij meer dan dertig jaar praktijkervaring opgedaan. Sinds 1995 staat Iwan van Lankvelt Auto’s voor de inkoop en verkoop van auto’s die nét even anders zijn.

 

Altijd even bellen voor een afspraak

Heb je interesse in een occasion? Heeft een bepaalde auto je aandacht getrokken? Je bent van harte welkom. Alleen is Iwan veel onderweg, waardoor je misschien wel voor een gesloten deur staat als je zomaar even langs komt. Bel daarom altijd even naar 06 53 35 14 21 voor een afspraak. Er staat dan een Brabants kopje koffie voor je klaar!

Auto bezichtigen? Altijd even bellen! 0413 255 888

Tevreden klanten!

 
 

RDW


 

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag
Van 's morgens tot 's avonds,
uitsluitend na telefonische afspraak:
06 53 35 14 21 / 0413 255 888

 

Zondag
Gesloten

Waar zitten wij?

Iwan van Lankvelt Auto's
Oude Udenseweg 33
5405 PD Uden

 

0413 255 888
   06 53 35 14 21
info@iwanvanlankvelt.nl

Iwan's emaille verzameling